• Tilbake til startsiden

22. Utgaven av Lillehammer Troll Ski Marathon er over for i år

Tusen takk til alle som bidro på hver sin måte, enten som løper eller funksjonær. Takk også for mange godord i målområdet til tross for et tungt føre. Det er krevende å arrangere et renn over så mange kilometer og mil! Værgudene var ikke helt med oss i år heller, men vi får håpe det blir bedre neste år

Vi gratulerer alle med et vel gjennomført deltakelse i år og håper vi ser dere igjen lørdag 14. april 2018. 

Resultatene fra årets renn finner du her og distansevinnere ble: 

45 km: Kari Mette Vika, Mjøsski, 2.58 og Håvard Kvam, Kolbukameratene, 2.21

vinner 45 herrer

 

 

 

 

 

 

95 km: Elin Hagavold, Eggedal, 5.41/ 18 totalt og Håvard Hansen, Strindheim, 4.58

HANSEN OG TYROM

 

 

 

 

 

120 km: Gro Siljan Hjukse, Bergkameratene, 9.47 og Geir Standbakke, Lillehammer, 6.57 

vinner 120 strANDBAKKE

 

 

 

 

 

 

13 km fra Pellestova hadde og mange deltagere i år og Røa med 40 deltakere på kortdistansen brukte rennet som en sesongavslutning for sine ungdommer. Et godt tips til andre skiklubber. Mange av disse løperne satte sitt preg på rennet med sitt gode og smittende humør noe som gledet flere på den siste harde milen mot mål. 

Velkommen tilbake alle sammen.

Da er vi igang!

Da er vi igang. Følg løperne live på live resultater her. Noe tåke og litt vind, men varmegrader så vi håper på blanke spor og gode tider.  

Lykke til til aller løpere og velkomme til Sjusjøen for å ta imot sliterne i mål. Vi spanderer kaffe på dere i hallen og middag på løperne som har slitt mange mil. 

 

SISTE NYTT!

Påmeldingsfrist

Nå nærmer det seg 600 påmeldt. Vi tar imot påmelding online helt frem til start lørdag den 1. april. Påmeldte etter 29. mars blir desverre ikke seedet i startfeltet. Vi ser frem til å få din påmelding. 

Smøreservice og smøretips

Det er meldt varierende vær så følg gjerne med på smøretipset som Swix oppdaterer dagen før. De har også smøreservice på Lisetra etter 75 kilometer - da kan du få smurt skiene før bakkene mot Pellestova starter. 

Værprognoser

Sjekk været her Start Venabygdsfjellet - start Goppollen -Start Pellestova

Det er oppsatt buss fra Ringebu Skysstasjon til Pellestova lørdag kl 10:00

Denne går til start 15 km på Pellestova og stopper og klokken 10:15 på Kvitfjell Tunet på Fåvang Pris kr. 160,- Bestilling av buss logg inn på min side/husk det ved påmelding. 

Frister for seeding og busstransport

For å bli seedet i startfeltet må vi ha din påmelding innen onsdag 29. mars klokken 23:59. 

Ny sponsor

Vi har inngått sponsoravtale med G-sport Ringebu. De stiller med to gavekort på 2500 kr som går til beste dame og herreløper på 120 km. De har og et lite utvalg av sekker, hansker, solbriller, bindinger og smørning i en minibutikk på rennkontoret, lørdagsmorgen.

Bedret løypekvalitet

Vi har inngått avtale med Sjusjøen Drift om kjøring av 95 kilometerløypa fra Remma på Venabygdsfjellet og ned til Gopollen - fra før har de bidrat med kjøring av 45 kilometersløypa. Da blir det sammenhengene spor fra en maskin mot fem tidligere noe som vil øke totalkvaliteten på hele rennet.

Overnatting

Våre samarbeidspartnere Venabu Fjellhotell har igjen noen plasser i hytter i nærområdet og det er og ledig hos Lundes 400 meter nedenfor start på Venabygdsfjellet. Rustad Fjellstue på Sjusjøen har og noe plass. 

Transport

Fredag er det to alternativer med buss fra Sjusjøen Langrennsarena, 17.00 og 19.15. For dere som kommer med toget fra Trondheim kan dere gå på bussen ved Ringebu Stasjon. Lørdag er det og to avganger bestill dette ved påmelding! 

For å se hvem som har meldt seg på til årets renn: påmeldte til rennet 2017

 

Velkommen til Lillehammer Troll Ski Marathon 2017 lørdag 1. april.

Årets renn har som i 2016 distanser på 120 og 95 kilometer fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen. 45 km fra Gopollen til Sjusjøen og 13 km fra Pellestova til Sjusjøen.

Meld deg på idag! Det er ledig overnatting på Venabu Fjellhotell og Rustad fjellstue (på Rustad fra fredag til lørdag se info under overnatting). Link til påmelding

Det 21 Lillehammer Troll Ski Marathon

Årets renn ble en utfordring for løpere og arrangør med tåke, vind og snø og endel løpere valgte å ikke starte. Av totalt 670 påmeldte var det 610 startende der 480 kom seg i mål. Totalvinneren på 95 kilometeren ble i år for 7 gang! den "lokale" løperen Håvard Hansen som går for Strindheim. Therese Eichorn fra Tyskland tok sin 3. dje strake seier i kvinneklassen. 

.Theresa Eichhorn  hvard hansen

Foto: Vinnerne av årets 95 kilometer.

 

 

 

 

 

 

 

45 kilometeren ble vunnet av Røaløperen Amanda Borge Byrkjeland, mens Rudi Kristiansen fra Oslo Studenterne stakk av med seieren i herreklassen. 120 kilometeren ble i år forkortet til 95 kilometer.

Den søkbare resultatlisten finner du her: Resultater 2016