• Tilbake til startsiden

Velkommen til Lillehammer Troll Ski Marathon 2017 lørdag 1. april.

Årets renn har som i 2016 distanser på 120 og 95 kilometer fra Venabygdsfjellet til Sjusjøen. 45 km fra Gopollen til Sjusjøen og 13 km fra Pellestova til Sjusjøen.

Meld deg på idag! Det er ledig overnatting på Venabu Fjellhotell og Rustad fjellstue (på Rustad fra fredag til lørdag se info under overnatting). Link til påmelding

Det 21 Lillehammer Troll Ski Marathon

Årets renn ble en utfordring for løpere og arrangør med tåke, vind og snø og endel løpere valgte å ikke starte. Av totalt 670 påmeldte var det 610 startende der 480 kom seg i mål. Totalvinneren på 95 kilometeren ble i år for 7 gang! den "lokale" løperen Håvard Hansen som går for Strindheim. Therese Eichorn fra Tyskland tok sin 3. dje strake seier i kvinneklassen. 

.Theresa Eichhorn  hvard hansen

Foto: Vinnerne av årets 95 kilometer.

 

 

 

 

 

 

 

45 kilometeren ble vunnet av Røaløperen Amanda Borge Byrkjeland, mens Rudi Kristiansen fra Oslo Studenterne stakk av med seieren i herreklassen. 120 kilometeren ble i år forkortet til 95 kilometer.

Den søkbare resultatlisten finner du her: Resultater 2016

Kun få dager igjen

Buss: det er utfordrende å legge busskabalen. For å forhindre at vi ikke har nok busser er det viktig at dere som skal være med, men ikke har bestilt buss gjør dette innen kl. 11.00 i morgen, fredag. Vi ber også dere som har meldt dere på bussen, men ikke gitt beskjed om hvor dere skal gå på sender en epost til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om hvor dere skal gå på. Stoppesteder er Sjusjøen Langrennsarena, Håkons Hall, Lillehammer Skysstasjon, Hafjell Alpinsenter, Krekke (buss til Gopollen start 45 km), Ringebu Skysstasjon fredagkveld for dere som kommer med tog fra Trondheim. 

Vi er, som dere spente på været. I dag var det veldig fint i Trolløypa fra Venabygdsfjellet med mye nysnø som gjorde løypa til tørrvoksføre. Vi følger med på værvarslet. Juryen skal ha møte i morgenkveld for å ta en vurdering om vi skal endre sperretider pga tregere før enn tidligere år. Vi oppfordrer løpere til å ha på vindtett superundertøy pga motvind og kuldegrader. Ta med ekstra klær i sekken. Det er forøvrig et krav vi har til dere løpere og ekstra viktig på lørdag. Løypekjørerne avventer med å kjøre for å se hvor mye snø som blir spådd i morgen ettermiddag 

Det er fortsatt mulighet til å melde seg på, det kan dere gjøre fram til en time før start. Trenger dere buss må dere melde dere på innen kl. 11. i morgen for å være sikret plass på bussen. 

Startnummer og seeding er gjort. Dere vil få en SMS om hvilket startnummer dere er tildelt. Husk startnummeret ditt. Det gjør utdelingen av startnummer smidigere. 

Renndagen nærmer seg

I år dobler vi antall spor fra Gopollen og sørover. Det har vært en utfordring med to spor, spesielt når starten på 45 km har gått kl. 11.00. 

Selv om det er ruskevær i dag og meldt det samme i morgen ser det lovende ut med sol og minusgrader fra onsdags og fram til lørdag. Påmelding kan gjøres elektronisk fram til en time før start. For å bli seedet må dere være påmeldt før kl. 12.00 på torsdag. Det seedes kun etter tider fra Birken, Wasaloppet og Troll Ski. 

Søppel i løypa er en utfordring for oss som rennarrangør. Løypesoperne plukker mye søppel, spesielt fra Pellestova og inn mot mål. Vi oppfordrer alle til å ta med seg søppelet til mål da innpakningen ikke er nedbrytbart. 

Glemt å bestille transport? Da kan du logge deg inn igjen på "min side" og bestille transport. Husk å oppgi hvor du skal gå på slik at vi kan planlegge bussavgangene best mulig. 

Fjorårets vinnere stiller til start igjen i år - gjør du?

Vinneren av kvinnenes 120 km, Marika Sundin fra Mora og både dame og herrevinner på 95 km, Theresa Eichhorn, Tyskland og  Håvard Hansen, Strindheim stiller til start i år også. Gjør du? 

Tilbakemeldingene fra disse to er at Trollski går på tampen av sesongen, er så langt at du må ta det mer med ro og nyte naturen enn i kortere renn der tempoet er høyere. Servicen på matstasjonene er topp og stemningen er god. 

Det er mulighet for online påmelding helt frem til renndagen -

For å bli seedet i rennet må dere være påmeldt senest torsdag 31. Mars kl. 12.00. Da trekkes startnummerene og det er ikke mulig å seede seg fram i feltet.