• Tilbake til startsiden

Deltakerinformasjon 2017

Velkommen til Lillehammer Troll Ski Marathon
Vi har gleden av å ønske deg velkommen til årets Lillehammer Troll Ski Marathon lørdag 1.april 2017
Startplasser 120 km og 95 km Venabygdsfjellet kl. 07.45 120 km/kl. 08.00 95 km
45 km Gopollen kl. 11.00 15 km Pellestova kl. 12.30 både tur og trim
Deltakere i trimklassene (95 og 45 km) starter når de selv vil den siste timen før disse starttidspunktene. Det er IKKE tidtaking i trimklassene, men alle løpere i trimklassen bærer tidtaker- brikke på startnummeret (ikke rundt foten) slik at vi får registrert dere elektronisk ved målgang. Dere vil også få en brikke som dere skal feste på sekken. Parkering og WC ved startstedene.
Stil/påkledning
Løpet går i klassisk stil. Deltakerne må være kledd og utrustet for eventuelt uvær i fjellet. Det er krav at alle deltakerne bærer sekk med mat/drikke og tøy. Rompetaske godkjennes ikke. Det henstilles også til bruk av solkrem og solbriller. Husk skismurning. Ingen krav om vekt på sekken. Ta med matpakke!!
Sperretider
Av hensyn til gjennomføringen av rennet er det lagt inn følgende sperretider: Øksendal kl 10.30, Gopollen kl 13.30, Lisetra kl. 15.30 og Pellestova kl. 17.30. For løpere på 120 km er det to sperretidere på Pellestova. Den første er kl. 15.00. Andre kl. 17.30. Løpere som overskrider sperretidene vil bli stoppet og kan ikke fortsette. Fra sperrestedene tilbys transport med bil til mål etter at løypesoper har passert. Dette gjelder også for brutte løpere. Hvis en går ut av løypetraseen/bryter løpet mellom 2 matstasjoner – MÅ en straks ringe rennkontor 41 20 32 82.
Transport til start
Det er satt opp buss fra Sjusjøen Langrennstadion via Håkons Hall (ca. 20 minutter etter avgang Sjusjøen) til startstedene (hvis en ikke har forhåndsbetalt/meldt behov så kan ikke plass garanteres).

Stavlengde. Her gjelder NSF sine regler. Det blir kontroll ved start og mål 

Avgangstider fra Sjusjøen Langrennstadion finner dere på nettsiden under «påmelding/transport»
For løpere som starter ved Gopollen, ber vi dere parkere på innsiden av E6 v/ Krekke. Dette er for å spare tid ved retur. Buss til start koster kr. 50,- og bestilles ved påmelding. Bussturen opp tar ca en time.
Transport etter mål
Det er transport fra Sjusjøen Langrennsstadion til startstedene etter rennet (kr.220,-), og fra mål til Lillehammer (kr. 120,-). Fra kl. 14.30 går det skyttelbuss hver time ned til byen. Retur nordover ca kl. 18.00
Bagasje/dusj
Løperne kan på eget ansvar få transport av bagasje fra startstedene til Sjusjøen. Bagasjen leveres ved startplass/rennkontor, og skal ha merkelapp påført startnummer. Merkelapper utleveres sammen med startnummer. Det er bemanning ved utleveringssted for bagasje som er nede på parkeringsplassen nedenfor målområdet. Husk å pakke bagasjen vanntett da det ikke er mulig å sikre bagasjen for nedbør. Dusj på Sjusjøen Caravansenter, ca 200 meter fra mål. Polletter blir utdelt. Det er skiltet til dusjene som er i to anlegg. Det blir satt opp skiftetelt i hallen ved målområdet.
Premiering
Premier pg diplomer deles ut fortløpende i hallen. Disse ettersendes ikke (gjelder også 5-, 10, 15 og 20-årspremier). Det premieres i 10-årsklasser på 120 km, 95 km og 45 km. I tillegg 15-16 årsklassen på 45 km. I trimklassen er det uttrekkspremier. Det er bestemannspremier på kr. 5 000,-(gavesjekk) på 95 km – for raskeste kvinne og mann og gavekort på kr. 2500,- fra G- sport Ringebu til raskeste kvinne og mann på 120 km.  
Middag
Løpere på distansene 120, 95 og 45 km får servert middag i servicehallen i målområdet etter innkomst (inkludert i startkontigenten) mot vising av startnummeret.

Kiosk og servering
Utover løperserveringen i hallen er det egen kafe på Sjusjøen Caravansenter som ligger i målområdet.  

Vi ønsker deg god tur sørover fjellet og velkommen til Sjusjøen!
Hilsen
Turi Elise Kaus, rennleder