Overnatting hotell, fjellstue og hytter

Vi ønsker gjerne at du skal bo på overnattingssteder som legger til rette for et best mulig opphold for deg som deltager og støtteapparat i Lillehammer Troll Ski Marathon. Følgende overnattingssteder tilbyr spesialpriser/pakker og er våre samarbeidspartnere.

Overnatting Venabygd

Venabu Fjellhotell – Lundes – Spitsbergseter Resort

 Et opphold her er perfekt for deg som ønsker et treningsopphold noen dager før eller etter rennet. Her er det herlig fjellterreng og fine treningsløyper. Etter en tidlig frokost på løpsdagen kan du gå direkte til startstedet. Etter løpermiddag på Sjusjøen kan du slappe av på returbussen med avgang ca. 17:00 (avhengi av siste løper i mål – HUSK bestill transport ved påmelding).

Bestill idag hos: Venabu FjellhotellLundesVenabu Fjellhytter – Spitsbergseter Resort 

Overnatting Sjusjøen

Rustad Fjellstue

Rustad Fjellstue er ditt valg når du skal overnatte på Sjusjøen under Trollski. Her får du en god middag fredag og lørdag kveld og blir tatt godt imot av vertskapet som selv og er Trollskientusiaster. Lørdag tar du bussen fra Sjusjøen Langrennstadion og opp til ditt startssted. Etter målgang kan du bare gli ned skiløypa fra mål og ned til hotellet der dusj, badstue og en bedre middag venter deg. .

Overnatting Lillehammer

Stasjonen Hotell & Hostel

Rundt Lillehammer by og fjell finner du verdens beste skiløypenett som prepareres hver dag helt frem til mai. Med opphold i byen får du kombinert by og skiliveet. Den lokale skibussen frakter deg ut og opp i løypene på Birkebeineren Skistadion eller Nordseter/Sjusjøen. Bussen til start går fra Sjusjøen via Lillehammer med returbuss ned til Lillehammer etter rennet (HUSK bestill transport ved påmelding) Bestill idag hos:  HI Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell.

Overnatting Hafjell

Pellestova Hotell

For dere som ønsker et eksklusivitet opphold under årets renn er Pellestova stedet for deg. Med beliggenhet midt i Trolløypa kan du egge inn noen dager før og etter rennet med treningsturer i verdens beste langrennsløypenett. Om du ikke skal gå 13 kilometeren med start her på Pellestova er det transport ned til skyttelbussene som går via Hafjell Alpinsenter og til starten på 45 eller 95/120 km på renndagen. Egen buss med retur fra Sjusjøen etter løpet. Bestill ditt opphold i dag,