Overnatting hotell, fjellstue, hytter

Vi ønsker gjerne at du skal bo på overnattingssteder som legger til rette for et best mulig opphold for deg som deltager og støtteapparat i Lillehammer Troll Ski Marathon. Følgende overnattingssteder tilbyr spesialpriser/pakker og er våre samarbeidspartnere.

Det er pr. 31. mars enda ledig kapasitet på de fleste overnattingsstedene.

Ny samarbeidspartner er i år Lundes som støtter oss med løypeprepareringen.

Venabygdsfjellet: Et opphold her er perfekt for deg som ønsker et treningsopphold noen dager før eller etter rennet. Her er det herlig fjellterreng og fine treningsløyper. Etter en tidlig frokost på løpsdagen kan du gå direkte til startstedet. Etter løpermiddag på Sjusjøen kan du slappe av på returbussen med avgang ca. 17:00 (avhengi av siste løper i mål – HUSK bestill transport ved påmelding).

Bestill idag hos: Venabu FjellhotellLundesVenabu Fjellhytter – Spitsbergseter Resort 

Sjusjøen/Lillehammer:

Her finner du verdens beste skiløypenett som prepareres hver dag helt frem til mai. Med opphold på en av våre samarbeidspartnere har du mulighet til å teste løypene før rennet og legge inn fine turer i vellpreparerte løyper. Gå rett ut i løypene eller ta den lokale skibussen som frakter deg ut i løypene. Bussen til start går fra Sjusjøen via Lillehammer med returbuss ned til Lillehammer etter rennet (HUSK bestill transport ved påmelding)

Bestill idag hos: Rustad Fjellstue, Sjusjøen  eller  HI Lillehammer Vandrerhjem – Stasjonen Hotell.