1. Hva serveres på rennets 12 (15) mat/drikkestasjoner og i mål? Vi har sportsdrikk,vann, kjeks, vestlandslefse bananer, buljong, cola mm. På Sjusjøen serveres enkel middag til alle deltagere i serveringshallen.
Stasjon Sportsdrikk Saft Vann Cola Kaffe Buljong Lefse Kjeks Banan Rosin
Døra X X X              
Remma          X     X    X         X    
Øksendalen          X   X  X       X      
Stormyra          X   X X              
Vetåbua          X   X X         X    
Goppollen          X   X X    x X   X  
Digeråsen X   X X X   X       X
Keiken X   X X X  x X   X  
Lisetra X   X X    x X X    
Sjøsætra 120 X   X X X X X   X  
Hornsjø 120 X   X X X X X   X  
Reina 120 X   X X X X X   X  
Pellestova X X X X X X X X    
Nordseter X   X X    x       X
Sjusjøen   X X X X  x X   X  

2. Kan jeg gå med rompetaske? NEI! Vi legger stor vekt på sikkerhet. Alle deltagerne må bære sekk med vindtøy, mat drikke. Husk solbriller og skismurning. Det er ingen vektkrav på sekken.

3. Hva skjer om jeg skader meg på turen? Røde Kors er stasjonert langs løypa på flere steder, samt at det bak siste løper går scooter/løypesoper. Bryter du rennet må du varsle på matstasjon eller ringe det tlf.nr som står på startnummeret.

4. Hvordan kommer jeg meg tilbake til Lillehammer eller start? Det vil gå busser fra mål – se Påmelding/transport

5. Hvor henter jeg bagasje som jeg leverer inn ved start? Innlevert bagasje ved startsteder/rennkontor utleveres ved mål på Sjusjøen Langrennstadion. Husk å pakke vanntett da bagasjen oppbevares utendørs. Bagasjeutleveringen er hele tiden bemannet.

6. Hvor kan jeg parkere bilen? Ved mål på Sjusjøen Langrennstadion (kr. 50 europark automat), på Lillehammer ved Håkons Hall (gratis) og på start på Venabu Hotell. Parkering 45 km anbefaler vi at dere tar buss fra E-6 ved avkjøring til Goppolen (v Krekke) og opp til start. Bestill transport ved påmeldingen.

7. Når går starten? Venabu 120 km kl. 07:45  og 95 km,trimklasse fra kl 07:00 – turklasse kl 08:00. Goppollen 45 km starter trimklasse fra kl 10:00 – turklasse kl. 11:00.  Fra Pellestova 15 km starter tur og trimklasse kl 12:30.

8. Hvor sakte kan jeg gå før jeg blir tatt ut av løpet? Vi har følgende sperretider: Øksendalen 25 km kl 10:30, Goppollen 50 km kl 13:30, Liesetra 75 km kl 15:45, Pellestova 80 km kl 17.30 (15:00 120 km første passeringen). De som passerer etter denne tiden vil bli tatt ut av løpet og transportert med scooter eller bil til mål.

9. Jeg har meldt meg på feil distanse/klasse og ønsker å endre dette? Dette kan du endre selv ved å logge inn på din profil med din epost adresse www.eqtiming.no/encyclopedia/utoverprofil-min-side

10. Jeg har glemt å bestille transport ved påmeldinG eller ønsker å endre transportbestilligne:  Hva gjør jeg? Du logger deg inn på www.eqtiming.no/encyclopedia/utoverprofil-min-side/

11. Når kjøres løypa? Store deler av traseen kjøres hele vinteren, men etter 1. februar kjøres hele løypa jevnlig. Info på Skisporet.no Før løpsdagen kjøres løypa på kvelden dagen før rennet -på morgen om snøfall.

12. Må jeg gå klassisk hele veien sjøl om jeg er med i trimklassen? JA, dette er et klassisk skirenn for alle!

13. Jeg har blitt sjuk og kan ikke stille: Vi refunderer ikke startkontingenten ved sjukdom. Dette står under «om rennet» og i innbydelsen vår.  Du må prøve å få solgt nummert til noen andre – omregistering gjøres på min side.

14. Jeg har ikke gått rennet før – hvordan kan jeg seede meg i startfeltet? Vi seeder på bakgrunn av dine resultater i rennet de foregående årene og din rating inne på EQ timing sitt system. Dette bruker vi som seedingsutgangspunkt og trekningen blir gjort torsdag morgen før rennet.