1. Hvordan kommer jeg meg til og fra start/mål? Det går busser til start fra sjusjøen, via Lillehammer, Hafjell og Ringebu – tider og mer info finner du på transportsidene. 
 2.  Hva smører jeg med? Swix gir deg gode smøringstips på veien og har smøreservice på matstasjonen på Lisæter. 
 3. Hva serveres på rennets 12 (16) mat/drikkestasjoner og i mål? Her serveres Enervit Sportsdrikk fra Interplaza ,vann, kjeks, vestlandslefse bananer og cola.  På Sjusjøen serveres enkel middag til alle deltagere i serveringshallen – middagen er glutenfri og det er enkel «dessert» levert av Tine
 4.  Kan jeg gå med rompetaske? NEI! Vi legger stor vekt på sikkerhet. Alle deltagerne må bære sekk med vindtøy, mat drikke. Husk solbriller og skismurning. Det er ingen vektkrav på sekken..
 5.  Hva skjer om jeg skader meg på turen? Røde Kors er stasjonert langs løypa på flere steder, samt at det bak siste løper går scooter/løypesoper. Bryter du rennet må du varsle på matstasjon eller ringe det tlf.nr som står på startnummeret.
 6. Hvordan kommer jeg meg tilbake til Lillehammer eller til start på Venabygdsfjellet ? Det vil gå busser fra mål – se egen info
 7.  Hvor henter jeg bagasje som jeg leverer inn ved start? Innlevert bagasje ved startsteder/rennkontor utleveres ved mål på Sjusjøen Langrennstadion. Husk å pakke vanntett da bagasjen oppbevares utendørs. Bagasjeutleveringen er hele tiden bemannet.
 8. Hvor dusjer og skifter vi etter målgang? Det er dusjmuligheter t i servicebygget på caravanplassen rett ved målgang. Følg skilting og husk å få dusjpolett fra vårt servicepersonell ved dusjene. Det er «skiftetelt» i servicehallen i målområdet.
 9. Hvor kan jeg parkere bilen? Ved mål på Sjusjøen Langrennstadion (kr. 50 europark automat), på Lillehammer ved Håkons Hall (gratis) og på start på Venabu Hotell. Parkering 45 km anbefaler vi at dere tar buss fra E-6 ved avkjøring til Gopollen (v Krekke) og opp til start. Bestill transport ved påmeldingen. – DET ER IKKE TRANSPORT TILBAKE TIL START PÅ GOPOLLEN
 10. Når går starten? Starten går til disse tidene i 2019: Venabu 120 km kl. 07:45. 95 km,trimklasse fra kl 07:00 – turklasse m/tid fra kl 08:00. Gopollen 45 km starter trimklasse fra kl 10:00 – turklasse kl. 11:00.  Fra Pellestova 13 km starter tur og trimklasse kl. 12:30.
 11.  Hvor sakte kan jeg gå før jeg blir tatt ut av løpet? Vi har følgende sperretider: Øksendalen 25 km kl 10:15, Gopollen 50 km kl 13:15, Liesetra 75 km kl 15:45, Pellestova 82 km 16:30(15:00 for 120 km ved første passeringen ved Pellestova de som kommer etter 15:00 kan evnt. fortsette rett i mål og få registert tia, men kommer ikke på resultatlista) og 17:30 120 km andre passering Pellestova. De som passerer etter sperretider vil bli tatt ut av løpet og transportert med scooter eller bil/buss til mål alternativt fortsette mot mål uten startnummer på eget ansvar.
 12. Jeg har meldt meg på feil distanse/klasse og ønsker å endre dette? Dette kan du endre selv ved å logge inn på Eq timing utøverprofil (min side)  med din epost adresse og passord
 13. Jeg har glemt å bestille transport ved påmelding eller ønsker å endre transportbestilligen:  Hva gjør jeg? Du logger deg inn på utøverprofil (min side). 
 14.  Når kjøres løypa? Store deler av traseen kjøres hele vinteren, men etter 1. februar kjøres hele løypa jevnlig. Info på Skisporet.no Før løpsdagen kjøres løypa på kvelden dagen før rennet -på morgen om snøfall.
 15.  Må jeg gå klassisk hele veien sjøl om jeg er med i trimklassen? JA, dette er et klassisk skirenn for alle! Det vil være kontroller underveis som påser at løperne i konkurranseklassene ikke skøyter.
 16. Jeg har blitt sjuk og kan ikke stille: Vi refunderer ikke startkontingenten ved sjukdom. Dette står under «om rennet» og i innbydelsen vår.  Du må prøve å få solgt nummert til noen andre – omregistering gjøres på min side.
 17.  Jeg har ikke gått rennet før – hvordan kan jeg seede meg i startfeltet? Vi seeder på bakgrunn av dine resultater i rennet de foregående årene og din rating inne på EQ timing sitt system samt FIS poeng. Dette bruker vi som seedings utgangspunkt og trekningen blir gjort torsdag morgen før rennet.
 18.  Om jeg bryter rennet? Ring 41 20 32 82 og varsle om dette eller ta kontakt med personell langs løypa/på drikkestasjonene. Det er satt opp transport for brutte løpere fra Gopollen og Lisetra som har avgang til mål når sperretiden har gått ut.
 19. Hvor henter jeg startnr? Venabu Hotell, fredag 18-21.00, lørdag 06.00-08.00, Gopollen 09.00-11.00, Pellestova 10.30-12.30
 20. Teknikkkontroll og stavlengder? Vi følger NSF sine regler om stavlengde. Det vil bli gjennomført kontroll både av staver før start og Teknikk underveis.